
سه مورد از آفات گل اطلسی که بسیار آسیب گذار هستند شامل شته ، مگس سفید و تریپس است . فکر نمی کنم که شما آشناییتی با این آفات داشته باشید . پس مقاله را با ما همراه باشید که حتی مبارزه با آن ها را هم تعریف کرده ایم .اگر نگران سمی بودن آن هستید ، این را بدانیدکه گل اطلسی زیبا کاملا غیرسمی است ، آسوده خاطر باشید و به آسانی نگهداری کنید .
گلی شیپور مانند به رنگ های قرمز ،سفید ،بنفش و با ترکیبی از دو رنگ است . با حاشیه و چین و عطری دل پذیر ، بسیار سریع رشد می کند. این گل شیپوری شکل و مخملی ، دارای ساقه ای کرکدار و پر شاخه است ..بهتر است در گلدان نگهداری شود ، اما در فضای آزاد هم می توان این گل بسیار زیبا را کاشت . برای کاشت و رشد مناسب به ، آبیاری متوسط ، محلی با نور زیاد ، دمای ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتی گراد و زهکشی بسیار بالا نیاز دارد . همچون گل های دیگر ، آفات گل اطلسی هم خطری بزرگ بشمار می آید. که باید راه های مقابله با آن ها را بدانیم .
این آفات غالبا حیوانات و حشرات هستند ، که گل اطلسی را یک غذای لذیذ و یا منزلی جدید برای تخم گذاری خود می دانند .در صورتی که به درستی هرس و قلمه زنی نشود ، این آفات درگیر گیاه می شوند با وجود اینکه در برابر تغییرات محیطی مقاوم و تاثیر پذیری کمی دارند اما باز هم دچار این مشکل پر خطر می شوند .
سه مورد آفات گل اطلسی را بررسی می کنیم
شته :
این آفت با تغییر شکل گلبرگ ، زرد شدن و ریزش برگ ها ، مشاهده عسلک و کپک سیاه همراه است . برای کنترل این آفت کافی است که با اسپری آب آن را شست وشو دهید ، از صابون های حشره کش استفاده کنید ، حیوانات شکارچی ( سوسک و عنکبوت ) را به جان این آفت بیاندازید .
مگس سفید :
بسیار ساده و تنها برای تشخیص ، لازم است که برگ ها را تکان دهید . بلافاصله آن ها شروع به پرواز می کنند . چون آن ها برای پنهان شدن به زیر برگ ها می روند و دیده نمی شوند . برای مبارزه آب پاشی کنید و شست و شو دهید ، استفاده از روغن چریش ، استفاده از تله چسبی زرد رنگ ، استفاده از جارو برقی و مکش آن ، هرس کردن ، استفاده ار صابون ، و استفاده از حشره کش هایی همچون ایمیدا کلو پرید و استامی پرید نیاز است .
تریپس :
نشانه های حمله این آفت نیش خوردگی در برگ های گیاه ، مخصوصا برگ های جوان است . حتی به روی غنچه ها و گل های گیاه هم رویت می شوند . تنها راه های مبارزه با این آفت آسیب گذار صابون های باغبانی ، برش دادن و استفاده از حشره کش هایی همچون استامی پراید ، کنفیدور ، دیازیتون می باشد .
آیا گل اطلسی سمی است ؟
حتما این سوال به ذهن شما رسیده است که آیا این گل سمی است ، جواب ما به شما کلمه خیر است . این گل بهترین گل برای اینکه باغبان ها نگران و ترس کاشت آن را نداشته باشند، است. و شمایی که حیوان خانگی در منزل دارید ، آسوده باشید و از زیبایی این گل لذت ببرید .
مراقبت از گل اطلسی آسان است ؟
بله بسیار آسان و راحت است . خاک آن مستعد گرم شدن و بسیار سریع تر از خاک باغچه خشک می شود . گلبرگ ها در برابر گرما مقاومت خیلی خوبی دارند و همه چیز به روال است .
با گل های اطلسی در حال مرگ چه کنیم ؟
همیشه به خاطر داشته باشید که خاک گل را قبل از آبیاری باید بررسی کنید . پژمردگی هم به دلیل آبیاری زیاد و هم به دلیل کمبود آب است . اگر خاک هنوز مرطوب بود دیگر نیازی به آبیاری نیست . چون منجر به پژمردگی می شود .
صحبت پایانی :
رشد ریشه در گیاهانی که گل فروش های معتبر به فروش دارند ، بهتر است . برای پیشگیری و درمان می توانید از روش هایی که گفته شد استفاده کنید و گل را به سوی بقا بکشانید . نکته مهم تر این است که از ابزار های آلوده در رشد گیاه به کار نگیرید .